Din personlige renteprofil

Logg inn eller Registrer deg for å se din kredittscore og tilbud

Juster lånebeløp
300 000 kr
10 000 kr600 000 kr
Din kredittscore
80
DårligGod

Kredittscore påvirker dine renter, utbetalingstid og lånesannsynlighet. Les mer om kredittscore her

Nok gjetting? Se din faktiske kredittscore og hvilke renter den gir

Se min kredittscore

Refinansiere lån enkelt? Refinansier dyre lån - spar penger

Velg lånestørrelse og hvilken kredittscore du har i menyen til venstre.
Du vil da se hvilke aktører som er anbefalt, basert på din kredittscore. Om du er usikker på kredittscoren din ser du denne gratis i din profil på Defero.no, sammen med hvilke renter du kan få og anbefalte banker.
Husk! Du kan få lån, selv med betalingsanmerkning og effekten av refinansieringen vil I såfall kunne være større enn normalt.

Juster lånebeløp
300 000 kr
10 000 kr600 000 kr
Din kredittscore
80
DårligGod

Kredittscore påvirker dine renter, utbetalingstid og lånesannsynlighet. Les mer om kredittscore her

Refinansiering og samle forbrukslån

Defero hjelper deg med å refinansiere dyre lån og kredittkort. Det er viktig å refinansiere lån som ikke har konkurransedyktige betingelser. En tips er å søke hos flere aktører, for å sikre at du får et så godt tilbud som mulig.

Å refinansiere forbrukslån betyr å samle forbrukslån til ett større lån. Slik sparer du penger ved å betale mindre gebyrer og du vil ofte kunne få en lavere rente enn du har i dag. Du kan refinansiere alle typer lån og kredittkort.

Defero har gjort noe av jobben for deg, med å vise deg de beste aktørene basert på din kredittscore. Husk at du kan få lån med betalingsanmerkning, da det finnes egne spesialbanker for dette. Lån uten kredittsjekk er dog noe vi fraråder, da alle norske banker vil foreta en kredittsjekk. Ha ellers fokus på å bedre din kredittsjekk slik at du får rimelig refinansiering.

Om du har problemer med å få innvilget refinansiering på egenhånd kan det være smart å ta med en medlånetaker. Dette vil øke sannsynligheten for at du får innvilget refinansieringen til gode betingelser. En medlånetaker bør være en du har felles økonomi med.

HUSK! Rentebetingelsene bankene viser frem offentlig, er kun deres «listepriser». Endelige betingelser vil avhenge av hvordan kredittsjekken din ser ut. Vær derfor møysommelig når du skal velge refinansiering og se hva din beste rente er i din Deferorapport.