Tilbake
post image
Innlegg lest av: 1028
Defero samarbeider med Renteradar
1/20/2021
Renteradar og Defero starter samarbeid
Renteradar og Defero er begge tjenester som ønsker å gi forbrukerne større makt. Tjenestene utfyller hverandre i stor grad. Defero gir deg din kredittscore og totaloversikt over økonomien din, mens Renteradar.no hjelper kunder å navigere i boliglånsmarkedet. Vi starter derfor nå et samarbeid for å styrke hverandres tjenester da de begge er viktige brikker i det økonomiske puslespillet.

I første omgang vil samarbeidet handle om å informere brukerne om nytten av hverandres tjenester. Vi ser også betydelige muligheter i å samarbeide fremover om skape gode brukeropplevelser på tvers av tjenestene.

I likhet med Defero, er Renteradar en start-up med en ganske ny tjeneste. På tross av dette har de rukket å få over 30 000 brukere, og avdekker i snitt 110 000 kroner i besparelsesmuligheter per bruker.

Kort oppsummert fungerer Renteradar.no som følger:

Renteradar.no lar deg sammenligne boliglånsrenten din mot de beste tilbudene på markedet
 Du logger deg inn ved hjelp av BankID på Mobil
 Renteradar.no innhenter da dine lånedetaljer, verdiestimat på boligen og alle tilbud i markedet
 Renten sammenlignes med andre i din bank, og med renten i andre banker
 Med ett klikk kan du starte bytte av bank eller prute på renten i banken din.

Renteradar sammenligner din rente med andre brukere

Renteradar sammenlikner også renten din med hva andre kunder betaler i din bank og i andre banker. Deres database med over 30 000 brukere gir et godt bilde av hva gjennomsnittskunden og beste kundene betaler i rente. Denne informasjonen kan være nyttig når du forhandler med andre banker.

Hva som blir neste steg for samarbeidet mellom Renteradar og Defero gjenstår å se, men selskapene ser flere positive synergier og vil utforske disse videre.