Din personlige renteprofil

Logg inn eller Registrer deg for å se din kredittscore og tilbud

Juster lånebeløp
300 000 kr
10 000 kr600 000 kr
Din kredittscore
800
DårligGod

Kredittscore påvirker dine renter, utbetalingstid og lånesannsynlighet. Les mer om kredittscore her

Nok gjetting? Se din faktiske kredittscore og hvilke renter den gir

Se min kredittscore

Se beste forbrukslån

Velg lånestørrelse og hvilken kredittscore du har i menyen til venstre.
Du vil da se hvilke aktører som er anbefalt, basert på din kredittscore. Om du er usikker på kredittscoren din ser du denne gratis i din profil på Defero.no, sammen med hvilke renter du kan få og anbefalte banker.
Husk! Du kan få lån, selv med betalingsanmerkning og effekten av refinansieringen vil I såfall kunne være større enn normalt.

Juster lånebeløp
300 000 kr
10 000 kr600 000 kr
Din kredittscore
800
DårligGod

Kredittscore påvirker dine renter, utbetalingstid og lånesannsynlighet. Les mer om kredittscore her

Forbrukslån og beste rente

Defero hjelper deg med å finne det beste forbrukslånet. Alle banker kredittsjekker deg før du får lån, og Defero gjør det enkelt å finne den beste aktøren basert på ditt økonomiske utgangspunkt. Husk at du får innsikt i hvilke renter du kan få, gratis i din Deferoprofil.

Et forbrukslån er et lån som gis uten at banken tar sikkerhet i boligen din. Dette gjør at rentenivået normalt er noe høyere enn på for eksempel boliglån, men fleksibiliteten er større. Et forbrukslån kan i utgangspunktet benyttes til hva du vil.

Defero har gjort mye av jobben for deg, med å vise deg de beste aktørene basert på din kredittscore. Husk å ha fokus på å forbedre din kredittsjekk og kredittscore, slik at du får tilgang på rimelig finansiering og lån. Forbrukslån kan ha renter mellom 5 og 20% rente, og renten vil avhenge av kredittscoren din.

Om du har problemer med å få innvilget forbrukslån på egenhånd kan det være smart å ta med en medlånetaker. Dette vil øke sannsynligheten for at du får innvilget forbrukslånet til gode betingelser. En medlånetaker bør være en du har felles økonomi med.

HUSK! Rentebetingelsene bankene viser frem offentlig er kun deres «listepriser». Endelige betingelser vil avhenge av hvordan kredittsjekken din ser ut. Vær derfor møysommelig når du skal velge forbrukslån og se hva din beste rente er i din Deferorapport.